3 tips til at have din hund med på arbejde

Som hundeejer kan der være dage, hvor man er nødt til at tage sin hund med på arbejde. Måske er der ingen hjemme til at tage sig af den, og da kan det på nogle arbejdspladser være en mulighed at tage den med. Læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvis du er nødt til at tage Vaks eller Snubbi med på arbejde.

Nogle arbejdspladser har ligefrem en kontorhund, som altid er med på arbejde, og som er med til at skabe hygge på arbejdspladsen. Det er dog ikke alle arbejdspladser, der er egnede til hunde, og således går det ikke, at en hund løber rundt på et lager, hvor den kan gå i vejen og ikke mindst komme til skade, hvis den eksempelvis går ind foran en transport vogn eller en truck. Da er det ude med den, og det ønsker ingen hundeejere.

Tjek for allergi

Hvis man derimod har en arbejdsplads, hvor der ikke er risiko for, at hverken hund eller kolleger kommer til skade, kan det altså være en mulighed at tage sin hund med på arbejde. Her må man dog først undersøge, om nogen på arbejdspladsen er allergisk over for hunde, for så går det ikke. Hundeallergikere kan få nogle frygtelige reaktioner, hvis de kommer i nærheden af en hund, og i værste fald kan det være livstruende. Denne situation vil man naturligvis gerne undgå, så tjek derfor med kollegerne, inden du medbringer din pelsede ven.

En plads til Fido

Når en hund skal med på arbejde, skal den have et sted, den kan opholde sig. Her kan man medbringe en hundekurv, den kan ligge i, således at den har en plads. Nok kan man købe mange ting hos aj-produkter, men en hundekurv er næppe en af dem, så den må man købe et andet sted. Kurven bør placeres et sted, hvor den ikke står i vejen og gerne et sted, hvor den ikke selv bliver forstyrret af døre, der går op og i eller andre ting.

En eller flere lufteture

Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis vigtigt, at man husker, at hunden i løbet af arbejdsdagen skal ud at luftes. Her kan man eventuelt tage frokostpausen i brug, så der ikke går for meget af arbejdstiden med det, men ligesom at det de fleste steder accepteres, at medarbejderne bruger tid på rygepauser, vil der oftest også være forståelse for, at hunden skal ud at gå.

Der er altså flere ting, man skal have i tankerne, når hunden skal med på arbejde, men ofte kan det altså lade sig gøre. Det kan derfor være en løsning, hvis man ikke kan få passet hunden, eller endda en permanent løsning, som kan skabe hygge og glæde for kollegerne.

3 tips til at have din hund med på arbejde
3 tips til at have din hund med på arbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.