Få en funktionel nattesøvn med din nye hundehvalp

Det er en helt ubeskrivelig fornemmelse at skulle anskaffe sig sit allerførste kæledyr. Der går mange tanker igennem vores hoveder, og vi vil gerne sikre os, at vi skaber den tryghed, som vores nye bedste ven har brug for.

Hvis du anskaffer dig en hundehvalp, så er der mange aspekter til det. F.eks. kan det være svært at få en ordentlig nattesøvn i starten – Så hvad kan du gøre ved det?

En sovesofa vil være den gode, praktiske løsning

Hundehvalpe sover ikke altid så godt, lige når de er kommet til det nye hjem. Det skyldes som udgangspunkt, at der er mange nye indtryk, og at de ikke helt forstår, hvor de er henne. Dette kan betyde, at hunden piver, og det er de færreste mennesker, som har lyst til at forlade hundehvalpens piveri og vandre ind i seng.

Derfor bør du overveje, om du måske bør sove i samme rum som din hvalp; især i starten. Dette kan hjælpe hvalpen med at vænne sig til de nye omgivelser og forhåbentlig forbinde dig – dens nye ejer – med tryghed og omsorg.

De fleste hvalpe er i starten så små, at de ikke kan hoppe op i din seng. Derudover kan det være en fordel at lade den sove i det rum, du i fremtiden ønsker, at den skal sove i, f.eks. stuen.

Men hvordan gør du denne situation mest tryg og behagelig for ikke bare hundehvalpen men også dig selv? Du skal nok vinke farvel til en masse søvn de første par nætter, men det betyder ikke, at du ingen søvn får.

Du kan fx ligge behageligt og passe på din nye hundehvalp på en sovesofa, da en sovesofa kan være en god og praktisk løsning. Det smarte ved disse sovesofaer er også, at de kan laves om til en ganske behagelig sofa i dagtimerne, som både er rar at sidde i og flot at se på.

En seng til dig og din nye bedste ven

De fleste hundehvalpe kan ikke nødvendigvis komme op i en sovesofa heller, men her vil du være inde i stuen – sammen med din hundehvalp – som eventuelt kan ligge i sin hundekurv på gulvet.

Hvis du gerne vil have, at hvalpen føler sig tryg ved dig, så kan du passende have en arm nede i hundekurven, imens du ligger i din sovesofa. Det er vigtigt, at hvalpen ikke føler sig alene og bange, og der er det her, du som ejer skal tage affære.

Som nævnt, så kan de første nætter godt blive hårde med en ny hundehvalp, men som tiden går, skulle det gerne blive bedre. Det er også her, du skal beslutte dig for, hvor din hundehvalp skal sove om aftenen. Hvis den skal sove i sengen med dig, så skal du have en seng, som både er stor nok til jer begge, men som også er behagelig.

Få en funktionel nattesøvn med din nye hundehvalp
Få en funktionel nattesøvn med din nye hundehvalp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.