Tag din hund med på date

Hvis man leder efter en romantisk partner, kan det være en god idé at kigge efter nogen, som har de samme interesser. Er man hundeejer, kan en date, som også har hund, være et rigtig godt bud. Tag jeres bedre halvdele (hundene) med på date og få en skøn dag. Læs mere her!

Hundeejere er kendt for at være super gode til at socialisere. Når man er ude at gå tur med den pelsede øjesten, falder man nemlig nemt i snak med andre, der også har hund. Det bliver hurtigt til en god snak over den fælles interesse.

Er du selv hundeejer, kan du bruge den samme strategi, når du går på date. Ved at finde en anden hundeejer har I masser at snakke om, og daten er nærmest allerede planlagt: I skal selvfølgelig ud at gå tur med hundene!

Sådan finder du en hundeglad date

Mange drømmer om kærligheden, og om at gå på date, men de ved ikke lige, hvor de skal starte. Hvis du har det på samme måde – og du samtidig har hund – er der imidlertid nogle oplagte bud. Du kan med fordel kigge efter en date, når du er ude at gå med din bedste dyreven.

Lad dit blik fange af de andre hundeejere, som også er ude at nyde den friske luft. Ser du én, som ser sød ud, kan du lade din hund hilse på hans eller hendes hund. Nu glider snakken nok helt af sig selv, for der er altid noget at snakke om, når man har hundene til fælles – nemlig hundene!

Hvis du benytter dig af datingsider eller –apps, kan du også kigge efter hundeejerne her. Mange har valgt at have hunden med på billederne, og så ved du, at vedkommende er et sandt hundemenneske. Nogle skriver også i deres profiltekst, at de har hund, så hvis du ikke får øje på den logrende fyr på billederne, kan det godt betale sig at kigge på teksten.

Du bliver en bedre hundeejer

Det kan være en fordel for din hund, at du får opfyldt dine romantiske behov. Det gør dig gladere, giver dig mere overskud og forvandler dig til en endnu bedre hundeejer, end du er i forvejen. Vi mennesker har brug for fysisk kontakt, og derfor kan det være en idé at undersøge, hvad er nuru massage?

Hunde er ret observante væsener, og de har det med at kunne mærke, hvordan deres ejere har det. Derfor samler din hund hurtigt op på, om du har det godt, og dit gode humør vil smitte af på den. Der er altså ingen skam i at researche på gode sex stillinger eller lede efter en romantisk partner, som kan opfylde éns ønsker og drømme.

Tag din hund med på date
Tag din hund med på date

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.