4 tips til dig der skal holde nytår med hund for første gang

Skal du holde nytår med din hund for første gang, og vil du gerne være sikker på, at din hund har det godt på denne aften, er der her et par tips, som du kan tage til dig.

Få brugt en masse energi i løbet af dagen

For det første kan det være en rigtig god idé at få brugt en masse energi i løbet af dagen. Jo mindre energi din hund har om aftenen, desto mindre risiko er der for, at den har energi til at blive bange og løbe rundt. Så hvis du har mulighed for at træne med din hund og gå en rigtig lang tur i løbet af dagen, kan det være en rigtig god idé.

Tænd for radio og tv

Så kan det også være smart at tænde for fx radio eller tv om aftenen, så der er noget andet, der måske kan være med til at overdøve lyden af fyrværkeri. Selvom du naturligvis ikke kan gøre så meget ved det, hvis der er en, der fyrer raketter af lige udenfor dit vindue, kan musik eller fjernsyn være med til at overdøve en del af bragene, og det kan være trygt for din hund at lytte til noget andet. Og så må du jo finde ud af, hvor højt du skal skrue op for at overdøve de værste brag.

Tag på et ophold uden for byen

Hvis du har mulighed for det, kan det også være en rigtig god idé for dig at tage på et ophold uden for byen, hvis du har mulighed for det. Bor du i en større by, er der nok rigtig mange raketter og batterier i luften, og derfor kan det være smart at søge tilflugt i mere rolige omgivelser. Så har du et par forældre, der bor på landet, eller kan du låne et sommerhus denne aften, kan det måske være en god løsning for dig at komme ud i nogle mere rolige rammer denne aften.

Distraktion med legetøj og godbidder kan være en mulighed

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at have legetøj og godbidder klar, så du har noget, som du kan forsøge at distrahere din hund med. Det er ikke sikkert, at det virker, men hvis din hund fx er mere optaget af at tygge i et legetøj eller at spise et par godbidder, kan det også være med til at gøre din hund mere tryg, og så lægger den måske ikke lige så meget mærke til, at der er fyrværkeri i luften.

Har du endnu ikke købt en juletræsfod til årets juletræ, er det bare med at komme i gang. Du kan også finde juletræspynt udsalg her.

4 tips til dig der skal holde nytår med hund for første gang
4 tips til dig der skal holde nytår med hund for første gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.