5 ting du skal holde din hund beskyttet mod

Når du har en hund, er det utroligt vigtigt, at der er nogle du ting i og omkring din bolig, du beskytter den imod, da den ellers kan komme slemt til skade.

Langt de fleste hundeejere er rigtig gode til at holde deres hunde beskyttet mod farlige objekter i hjemmet, men der kan stadig være nogle ting, som du ikke har husket at få sat væk eller uden for hundens rækkevidde, og det er utrolig vigtigt, at du får gjort det, så uheldet en dag ikke er ude for din hund.

Bålplads

Først og fremmest er det en rigtig god idé at sørge for, at din hund ikke kommer i nærheden af din bålplads, hvis du har sådan en i haven. Det kan være utroligt hyggeligt at sidde og lave bål i haven med venner og familie, men der kan hurtigt blive meget varmt omkring i bålplads, og der kan tit ligger gløder på jorden, som din hund kan risikere at træde på.

På samme måde er det også vigtigt at slukke bålet eftertrykkeligt og nøje, så du ikke risikere, at din hund træder på gamle gløder fra bålet, da de stadig kan være der dagen derpå, hvis du ikke får det slukket korrekt.

Grill

Det samme gør sig gældende ved området omkring din grill. Her kan det også være en rigtig klog idé at holde din hund væk fra, så den ikke får hoppet op og sat poterne på kanten af grillen eller kommer for tæt på en grillstarter.

Nogle hunde kan godt nå noget af det mad, der ligger på grillen, og hvis den prøver at få fat i det, mens det er på grillen, kan den ende med at komme galt afsted. Så hold gerne din hund væk fra grillen, når den er tændt op.

Farlige redskaber

Har du farlige haveredskaber i skuret eller i haven, er det også vigtigt at holde din hund væk fra disse. Det kan være spidse river, som den kan træde på, en hækkeklipper der ikke er lukket ordentligt eller reserveblade til en plæneklipper.

Der er mange haveredskaber, der kan være farlige for hunde. Især hvis du ikke husker at opbevare dem ordentligt eller at folde dem sammen, når du er færdig med at bruge dem, som eksempelvis en plæneklipper. Så vær opmærksom på dette, når du går i haven for at arbejde.

Vej og trafik

Der er også mange, der vælger at få sat hegn eller ståltråd op omkring haven eller inde i mellem træer og buske i kanten af haven, så din hund ikke har nogle muligheder for at komme ud af haven. Bor du ud mod en vej med bare en smule trafik på, kan det være meget farligt for din hund at bevæge sig derud.

Så sørg gerne for at din hund ikke har mulighed for at komme ud af haven, hvis du har det med at lukke den derud. Foruden at kunne være i risiko for at blive kørt over, kan den også ende med at stikke, og ingen af de scenarier er ønskværdige for nogen.

Strøm og giftigt materiale

Sidst, men absolut ikke mindst, er det essentielt, at du ikke lader din hund komme i nærheden af strømkilder og giftige materialer. Lad ikke ledninger eller lignende ligge fremme, hvis de ikke er lukket til.

Derudover skal du være opmærksom på, at det ikke er en god idé at bruge elementer som rottegift eller lignende produkter, hvis du har en hund. I så fald skal du i hvert fald være rigtig opmærksom på at holde din hund væk fra det, da det kan være meget farligt for en hund at komme i nærheden af det.

5 ting du skal holde din hund beskyttet mod
5 ting du skal holde din hund beskyttet mod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.