Tag kaffe med når du går tur med din hund

Elsker du at gå tur med din hund, men vil du gerne gøre det endnu mere hyggeligt at gå disse ture, kan det være en oplagt idé at tage en god kop kaffe med dig. På den måde kan du holde varmen selv på de kolde dage, og så bliver det lige det hyggeligere at gå ture med din hund.

En god termokop gør det nemt at have kaffen med dig

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne nyde en varm kop kaffe, når du går tur med din hund, kan det være en rigtig god idé at tage en termokop med dig, så din kaffe ikke bliver kold undervejs. Bruger du bare et almindeligt krus, går der ikke mange minutter, før du drikker af en kold kop kaffe. Så er det altså noget bedre at kunne drikke varm kaffe på hele turen, fordi du har valgt at tage din kaffe med dig i en god termokop, som i øvrigt ofte ikke koster mange penge at købe.

Hyggeligt at drikke kaffe på tur med din hund

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt hyggeligt at have en kop kaffe med på tur sammen med sin hund. Og hvis du har lyst til det, kan du jo også vælge at tage en lydbog i ørerne, hvis du gerne vil lytte til noget, mens du går tur med din hund.

Du skal selvfølgelig også være nærværende med din hund, men nogle gange skal der også være plads til, at du bare kan gå og hygge dig. Og du kan jo stadig hygge dig med din hund, selvom du lytter til en lydbog og drikker en kaffe imens.

Husk også at forkæle din hund

Ligesom du skal huske at forkæle dig selv med en god kop kaffe, er det også meget vigtigt, at du husker at forkæle din hund. Den skal også føle sig godt behandlet, og derfor kan du jo bl.a. vælge at tage et par snacks med dig på din tur, så din hund kan få sig en godbid i ny og næ.

På den måde kan du ihf. også være sikker på, at din hund har det godt, og at den også er glad, når I skal ud at gå tur.

På tide med en ny kaffe?

Har du mod på at smage en ny kaffe, og vil du gerne skifte lidt ud derhjemme, kan du jo blandt andet vælge at prøve dette Tassimo pakketilbud. Det er aldrig for sent at udbrede sin horisont, når det kommer til kaffe. Det bliver jo også kedeligt at skulle drikke den samme kaffe hele sit liv, så der må gerne ske noget nyt engang imellem.

Tag kaffe med når du går tur med din hund
Tag kaffe med når du går tur med din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.